Min syster jobbar på Iittala

Imorgon ska jag till Sthlm som sagt för att häla på min äldsta syrra. Hon flyttade till Stockholm för några år sedan och nu jobbar hon på Iittala som butiksförsäljare. Hon har påverkat mig och nu älskar jag fina saker från iittala och skulle vilja ha i princip allt därifrån. Tyvärr är det dyrt men genom min syrra (presenter o dyl.) så har jag fått ihop en liten samling. Och mer ska det bli men man får ta det lite pö om pö.

Detta har jag hittills:  


Underbara rödvinsglas. Det blir dubbelt så gott när man får dricka ur fina glas! Nu vill jag även ha vitvins- och champangeglasen i samma serie.


Ljuslyktor i mysiga färger.


Kaffemuggar i glas.


Marimekkoskål. Hur lyxigt är det inte att äta praliner ur denna?!


Grädkanna och tillbringare (på sned).

Fina lyxiga saker :)


Skosamling

Tänkte visa dom skor som jag kommer använda flitigt i höst. Har en hel drös med skor hos min pappa, lika stor drös här hemma. Å det kommer bli fler!


Svarta Converse. Bruna pumps - Chilli/Eurosko. Vita lackpumps - SthlmDG. Svarta pumps - Wedins. Mintgröna slingbacks - Laredoute (dom får hänga med tills det blir för kallt för dom är ju så snygga!). Gula crazypumps - Wedins.


Svarta stövlar med nedvikbar kant - Skohuset. Bruna stövlar - Pappas sambos gamla. Ankelboots - Roots/Eurosko.


Knähöga svarta stövlar med snörning bak - Nån affär i Kistagallerian (kommer ej ihåg).

Letade efter två par stövlar till men kom på att dom blev snodda ur förrådet i vintras. Ett par svarta med snörning fram och ett par knähöga bruna stövlar med klack. Buhu!

Galenpannan Nils

Vad tycker ni om Idol-Nils? Ni vet killen som spexar sig vidare i tävlingen och sjunger kasst, Håkan Hellström-stil lixom. Fast galen som en gammal hårdrockare.


Bild: Expressen

Jag tycker han är fantastisk! Kolla här så får ni se.

En liten smart ko

Världens minsta och smartaste ko sitter just nu på min kastrull och hjälper mig att koka potatis.


Fashion

Man blir så glad av denna reklam. Varje gång den dyker upp på tv så får man ett stort leende på läpparna. Brolle gör sin grej! 

Vad händer?

Gud, min förmiddag bara rinner förbi. Tyckte jag nyss klev upp men det var innan 10 och jag hade tänkt hinna med en del saker redan. Tänkte vara hurtig och gå på en promenad, tänker alltid så på kvällen men blir slö bara jag satt mig ner i soffan på morgonen.

Istället har jag inte gjort ett dyft, har Oprah och Rachel Ray på i bakgrunden och klickar lite på datorn. Helt otroligt värdelöst, men skönt. Men även fast jag skärper till mig så blir det nog ingen promenad, så hurtig är jag inte nu. Nej, jag hoppar nog in i duschen, stannar kvar där ett tag. Sen ska jag ta tag i disken, tvätten och slänga ihop lite mat.
 
I övrigt så är det mycket som händer, beslut som ska tas. Men till helgen ska jag koppla av och sen får jag ta tag i allt på måndag igen.

God natt

Nu hoppar jag i säng efter en kväll med Idol, Persbrant och himmelskt gott godis.

Nattinatt!

Lite fusk

Hm, hade ju tänkt hållt mig borta från godis ett litet tag. I alla fall mycket godis.


Som små diamanter. Hihi!

Stickade favoriter

Vill ju gärna hitta fina stickade saker när jag shoppar i Sthlm. Kollade runt på internet och hittade lite fina saker. Kanske kan hitta något liknande?


Stickad öppen cardigan från Glitzy. Något att svepa om sig och mysa i.


Grovstockad polo i fin kamelfärg. Härligt att den är lite längre och loose nedtill. Från Ellos.


Snyggaste klänningen från Et vous/Laredoute. Mörk härlig grå färg med kanonsnygga detaljer vid axlarna. Skapar ha-begär! Vrålsnyggt med stickade strumpbyxor och svarta läderstövlar/ankelboots till.


Läcker feminim topp från Forever 21. Kan bäras både dag- och nattetid.

I min sminkväska

Tänkte visa vad jag använder för produkter när jag sminkar mig. Tycker att smink är ganska tråkigt faktiskt så jag använder det inte så ofta. Köper bara nytt när det är slut, och testar typ aldrig nya saker. Haha visst är jag tråkig?


Underlaget:  Clinique superfit makeup fundation (nr.5), Clinique line smoothing concealer (nr. 3) och Compact powder by H&M (nr. 14). Till fundationen använder jag Kicks fundationborste (använd inte svamp!) och till pudret använder jag en stor borste från H&M.

Allt är ganska täckande eftersom jag mest använder det när jag ska gå ut. Ett tips är att ta en ljusare concealer för att ljusa upp under tex. ögonen.


Ögonen: IsaDora eye light ögonskugga (nr. 75 gold light), Dior 5 colours ögonskugga (nr. 03 lila/grå), Make up institute Stockholm ögonskugga/sotningsskugga (nr. 5 svart), Loreal Contour resist eyeliner (nr. 201), IsaDora eyebrowpencil
(nr. 21), Lancóme l'extréme mascara, Clinique lash doubling mascara, Maybelline define-a-lash waterproof mascara. Diverse borstar från H&M.

Använder bara skuggor kvällstid så det är glitter som gäller. IsaDoras skuggor är bra för dom ger mycket färg. Har fler av dom. Den svarta skuggan är min lilla skatt som kan användas till allt. Fått av en kompis som har fått den efter sin kusin, som troligtvis gått makeupkurs. Vet att många tycker att man ska använda ögonbrynsskugga men jag kör på min gamla trogna penna. Funkar utmärkt till mina tjocka bryn.


Kinder: IsaDora perfekt powder rouge (soft melon), Maybelline expertwear blush (nr. 52), Loreal glambronze brunette harmony. 

Ljusare rouge på vintern, Lite mörkare till sommaren och kvällarna. Solpuder använder jag tills solbrännan försvunnit, men bara på kvällar eftersom detta har lite glitter i sig.

Som ni kanske ser så har jag ingen läpp-avdelning. Just för att jag typ aldrig har något på läpparna. Ibland kan något läppglans smita på, tror jag har ett från Loreal. Glamshine heter nog det. Mitt sista tips är att testa dig fram och skaffa dina favoritprodukter. Lägg lite pengar på vissa, släng ut lite småslantar på andra.

Budgettipsen är: Puder från H&M, partyögonskuggor och ögonbrynspenna från IsaDora.


Yes!

Fick min lönespec idag och det var över förväntan! Nu kan jag shoppa i helgen, sen får jag hoppas att mina akasse-pengar kommer så att jag slipper svälta resten av månaden.



Dagens klädsel - onsdag

Blev en snabb vända ut. Detta hade jag på mig då. Skippade halsduken för nu är vädret underbart!


Randig tröja - Sisters. Jeans - Vero Moda. Kappa och plånbok- H&M. Ankelboots - Roots. (Ursäkta skoröran bakom, har för mycket skor och för lite plats).


Snygga fickor och detaljer.





Ingen bra start på morgonen

Höll på att dö av rädsla när jag hörde att någon var på våran dörr imorse. Sen öppnades den med en jäkla fart och inrusandes kommer...Jimmy? Han åkte ju till jobbet tidigt imorse. Men han ville tydligen komma hem och äta på lunchen. Tack o tack, trodde hjärtat skulle hoppa ur mig!
 
Sen är jag hurtig nog att kliva upp ur sängen, går på toa, och när jag går tillbaka in i sovrummet för att hämta mina kläder så slår jag i lilltån i denna jäkla dator. Hade lagt den på golvet vid sängen för att jag var för lat att lägga den någon annan stans. Och det gör fortfarande grymt ont, ont så ont! 

Men nu är man garanterat vaken så nu ska jag käka frukost sen ta tag i lite saker här hemma.  


Jäkla sk*t!

Upptäckte ett hål på min tröja. Under armen. Nu slänger jag tröjan...skit...


Ja mitt huvud finns där någonstans. Kanske bakom håret, kanske ur bild?

Uppdat:
Hahaha! Nu ligger jäkelskapet i soptunnan.


Utvärdering av SachaJuan hair repair

Testade hårinpackningen från SachaJuan igår. Den doftade gott och redde ur håret kanonbra. Idag glänser håret, precis som om jag skulle ha glansspray på. Jättefint! Bästa inpackningen jag testat hittills. Men då är ju inte jag någon expert. Nu ska jag fortsätta använda inpackningen regelbundet en gång i veckan. Hoppas att få längre och friskare hår av det och att topparna håller sig fina. Då slipper jag gå till frisören oftare. Sen så klagar alltid min frisör på att jag har torrt hår och att jag måste använda inpackning. Så nästa gång jag går dit blir hon nog nöjd.


Fin flaska va? Tänker på gammal medicinburk.


Såhär glad är jag över mitt glansiga hår. (Och min solbränna från igår.)

Nakna kocken

Dom visar den nakna kocken på tv8 nu. Älskar att kolla på matlagningsprogram och detta är nog favoriten. Ni vet, dom gamla avsnitten med Jamie Oliver. Innan han var så himla känd. Mysig stämning i programmet då han besöker lokala butiker osv. Och maten ser jämt fantastiskt gott ut! Slurp! Nu blev jag hungrig...


Haha ingen snygging precis. Kolla skjortan!

Shoppinglista

Funderar lite över vad jag vill hitta under shoppingen i Sthlm i helgen. Kan ju önska i alla fall.

  • Svarta chinos eller smala kostymbyxor - bra alternativ till jeans. Men jag måste hitta en riktigt snygg modell. Smala ben ska det vara inte raka eller utsvängda. Vet att Zara hade ett par fina förut men vet inte om dom finns kvar.
  • Fina klänningar - både vardags och till fest. Vill gärna prova sammetsklänningen (är det sammet?) från Monki. Annars så är jag sugen på fler fransklänningar. Dom är roliga!
  • Läckra stövlar - i skinn och absolut på rea. Annars är dom så dyra.
  • Strumpbyxor & tights - med spännande detaljer och i spets. Spets är fint fint fint! Ska kolla in Monkis tights med spetskant. Verkar fina.
  • Partyklackar - får se ut hur som helst men med lite lägre klack (är så lång). Kul med partyskor? Ja!
  • Användbara tröjor - men inget tråkigt användbart. Hatar basic-kläder. Vill inte ha någon basic garderob.
  • Stickat - stora härliga stickade tröjor, koftor, klänningar. U name it!
  • En väst - har inte hittat någon jag passar i hittils men jag håller tummarna.
  • Vinterattiraljer - fin mössa till vintern och matchande vantar.
  • Smycken - ett säkert kort om man vill komma hem med något på shoppingrundan. Bara att frossa på H&M.

Ja det var nog mer bara en önskelista. Skrev ner allt jag kom på nu. Fyller på om jag kommer på mer senare. Hoppas att jag får dra streck över några punkter i alla fall. Åh! Nu är jag taggad!  


En utflykt

Jag och killen var ner för att kolla på den nya gångbron som dom har byggt här i stan över Dalälven. Det blev en liten utflykt då vi passade på att kila upp för Döda fallet också. Vädret är ju så härligt så man vill vara ute, och man blir glad av det!


Jag på gångbron. Samma kläder som igår, kappa o väska från H&M. På fötterna converse.


Utsikt över Dalälven.


Mer utsikt.


Gångbron vid älvpromenaden. Ovanför går stora vägen.


Vägen upp vid Döda fallet. Efter vi kom upp virrade vi bort oss lite i skogen i jakt efter bilen. Haha!


Stora vägen och gångbron under. Taget från toppen av Dödafallet. Det var kanonvarmt här, kappan fick åka av.

Fick ett samtal idag också. Ska på intervju för ett jobb om typ en vecka. Yes! Håll tummarna för mig!

God morgon!

Tänk vad duktig jag har blivit. Klev upp nyss och nu sitter jag här och äter frukost. Efter det blir det väl en fika, sen ska jag hem till min kompis Jessica. Mycket mer än så händer nog inte idag. Vi får se.


Ostmacka och hallonbrus. Gott!

Nattinatt

Nä nu är jag slut som artist denna dag. Ska krypa ner i sängen nu och läsa lite Sen sussa så sött.

God natt!

Förvaring av smycken

Tänkte visa ett smart sätt att förvara smycken på:





Jag lägger alla smycken i små påsar, en för varje smycke. Sen förvarar jag allt i en plastlåda från IKEA. Ett enkelt och smidigt sätt att förvara smycken då de inte trasslar ihop sig m.m. Sen får man en bra överblick på vad man har för smycken om man brer ut alla påsar. Jag kommer att skaffa en eller två till plastlådor, nu när min håller på att bli överfull. Då ska jag ha en för halsband, en för örhängen osv.

Skinande blanka skor

Var ner och hämtade mina stövletter. Klackade, skinande och blanka. Vilken service!


Snygga va? Roots från förra säsongen. Köpta i vintras på rea 450 spänn.

Sprang in på Kicks och köpte inpackning för mitt hår är så risigt. Tänkte spara lite frisörbesök också, då jag vill spara ut mitt hår.


Hoppas det är bra. 135 spänn. Hua!

Blir lite galen när jag impulsar. Skulle haft fructis budgetinpackning men det var slut så...hosthost! Nu har jag inte råd att äta igen...


Åååh!

Den där jäkla godisskålen! Den verkar fyllas på av sig själv och jag får inte äta...suck!


Kanske ska börja köra dagens godis istället för dagens kläder? Då har jag alltid något att visa upp! :)

Klänningsfrossa

Åh, sidan Style By Stars har så himla fina klänningar! Jag vill verkligen beställa därifrån men vad ska man välja? Det finns så mycket fint! Kanske lite för dressat för denna stad men det struntar jag i! Här är tre fina nykomlingar som jag gärna skulle vilja ha hem till min garderob:


Läcker guldig klänning som skulle passa perfekt med ett par svarta strumpbyxor nu till höstens fester!


Ser ut som tvådelat. Snyggt till vardags med en kofta och svarta ullstrumpor
och till fest med svarta nylonstrumpor och klackar.



MuiMui-inspirerat. Kanonsnygg!

Bilder: StyleByStars


Dagens - Måndag


Idag har jag på mig Jeans och linne - Vero Moda. Kofta, halsband och armband - H&M. Älsklingen råkade krympa min kofta i tvätten. Det syns på ärmarna som blivit korta. Haha!

Tävling

Är med och tävlar hos shopaholicmamman om ett lyxigt sminkpaket. Åh, vad jag vill vinna!

Tävla ni med!


God morgon!

Åh, vad man sover länge nu när man är "ledig". Telefonen ringde halv 11 imorse och väckte oss. Då var det bannemig dags att gå upp. Så vi klädde på oss, åt frukost och sedan åkte vi ut för en fika. Vi blev kvar där ganska länge så vi har ganska nyss kommit hem och käkat lite mat; korv och bröd. Jag är inne i en period där jag inte är speciellt sugen på mat faktiskt. Passade på att lämna in ett par skor på klackning imorse också. Det är inte så ofta jag är så duktig. Haha men jag tänkte ha dom med till Sthlm i helgen. Måste putsa dom innan bara, skinnstövletter u no.

Sen så har jag ringt ett samtal angående jobb. (Håll tummarna!)

Ikväll ska vi sola igen. Härligt att få lite ny färg!

e'Stockholmo

Mmmm, nu sitter man här inåt småtimmarna och jag har inte rört godisskålen än. Wiho! (Hifivar med mig själv). Jag får pussa min älskling istället så känner jag lite smak av choklad i alla fall. Det är väl inte förbjudet? Hihi

Vi har till och med varit ute på en liten hurtig promenad för en timma sen. Mysigt men kallt! Hade på mig min vinterjacka till och med. Inte så kul känsla faktiskt.

Men vet ni vad jag ska göra till helgen då? Jag har planerat att åka ner till min syster i landet  e'Stockholmo! (För er som inte fattar: Stockholm). Där har jag planerat att vi ska shoppa, shoppa, shoppa! Hehe, får hoppas mitt gamla jobb ger mig en fet slutlön bara.





















Systeryster och jag på senaste festen. (Ja, jag vet syrran men jag hade ingen bättre bild).

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng och läsa lite. Syns imorgon!


Ooops

Nu höll jag på att ta en av ren vana... får vara skärpt om jag ska klara detta.

Nixpix

Titta vad som står på bordet som jag inte får äta av.


Ååh vad gott!

Men jag ska inte äta, jag får inte äta. Försöker hålla mig borta från godis ett tag. Ska klara det. Jag ska! Visst e älsklingen snäll och köper mitt favvogodis då? NEJ! Haha!


Dagens - Söndag


Stickad känning, tights, halsband, armband (favvisar just nu). Allt från H&M.

En till gåva

Fick denna snygga plastblomma av J:s mamma när hon var upp på fika häromdagen. Passar perfekt till mina svarta smidesstolar.




Plånbok

Idag har jag och syrran varit och hälsat på hemma hos mamma. Vi fika och tog en promenad i det fina vädret. Mamma bor på landet så det var hur fint som helst ute där!

Fick en present från mamma. En stor plånbok som hon själv skulle haft men hon tyckte den var för stor. Så jag lyckades sno åt mig den.

I den får allt plats! Hade tänkt ha kortfodral, mobilen, pengar och nycklarna i den. Jag som oftast inte brukar vilja ha en väska med mig när jag ska och handla bl.a.


Fint blockmönstrad. Från H&M.


Får plats en del innuti. Mobil, nycklar, korthållare.




Har velat haft en gigantisk plånbok sen Jessica visa upp sin Björn Borg!


Pank

Åh vad jag vill shoppa men jag har inte ett korvöre på banken! Det sista gick åt igår när vi var och handlade godis. Ja, godis är viktigare än mat! Det är nästan så att man ser den där taggbollen i öknen komma blåsandes förbi när jag öppnar min plånbok. Det gick så långt att jag växlade in småpengar på banken idag. Haha!

Vad har jag mer gjort idag...hm...jadu. Fikat, sökt ett jobb, plockat och hängt tvätt och lagat mat. Det är nog allt. Vilken intressant dag va?

Men snart börjar Idol! Jippie, dagens höjdpunkt! Love it! Hm, undrar om man ska skrapa ihop lite pengar och se om man får ihop tillräckligt till lite godis. Mmm...älskar godis! Haha!



Dagens - Torsdag


Ok kass bild menmen det syns någorlunda iaf. Gräddvita knästrumpor, halsband, armband, tischa - H&M. Korvskinn till klänning - Åhléns. Gråa strumpbyxor - Ellos.

Sen morgon

Vaknade nyss, har redan gjort dagens goda gärning. Vad ska det bli av resten av dagen? Nu ska jag sjunka in i min sjuk-koma...



Mitt bidrag

Såhär står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länkning till http://www.uppdragbarn.se/, Tänk om alla bloggare skulle göra samma sak?! Kom igen nu!


H&M katalog

Fick en tunn katalog av h&m idag med lite nya höst/vinterkläder. Åh, vad jag tycker h&ms kataloger är tråkiga! Allt ser så himla lika ut som allt annat. Men av det jag såg hittade jag lite godbitar. Ingen wow-känsla men det funkar. Inget köpbehov dock.


Fint men delarna funkar inte annars. Tror klänningen sitter rätt dåligt annars, ser ut som det.


Snygg skjorta. Men opraktisk till vintern.


Inspration. Med jeans till blir det kanon!


Detta vill jag ha och mysa i nu när jag är sjuk!

Sen måste jag visa lite saker jag inte tyckte om också:


Kan man klä sig såhär till vardags? Begravning kanske? Fattar inte hypen...


Divided har ofta ful, gatuaktig stil. I alla fall i katalogerna.

Sex and the city

Syrran kom förbi ändå. Vi käkade thai, naturgodis och tittade på Sex and the city-filmen. Vet inte vad jag ska säga om den, gick att se men allt var lite konstigt. Allt nämnande av märken osv. Så har serien aldrig varit. Dom har left med det, inte skrytit om det. Så det var dåligt tyckte jag. Sen hade jag velat sett mer av Mr. Big. Det var ju han och Carrie man var nyfiken på!




Hej sega morgon!

Orkar ingenting. Har fått på mig lite kläder (stickad klänning över jeans, för att hålla mig varm) och slängt mig i soffan med datorn. Läst bloggar och grejat annat tjofs.

Jag och syrran skulle hitta på något idag. Vi visste inte vad och ingen orkar sätta sig i bilen. Vad ska man då ta sig till? Får se om hon kanske släpar sig hit ändå, jag orkar verkligen inte bege mig dit. Vi har 2 mil mellan oss om nån undrar.

Nu kom älsklingen hem från träningen. Han kanske kan ge mig mat. Jag orkar inte...


Coctailparty!

Slänger in lite bilder från lördagens festligheter! Jag och syrrorna var på coctailparty sen drog vi till premiären av en rockklubb!


Fina flickor!


Drick Drick Drick!


Vi hade en egen fest i köket! :)


Work it girl! Haha jag ser ut som en fisk! Ålskligen tyckte jag var lik min mamma här. Huh?


Jadu, en ren dödsfälla med alkohol inblandat.

Lite nytt i garderoben.

Jag var på coctailparty i helgen och innan det var jag och syrran på stan för att shoppa lite. Hittade världens finaste klänning som passade för kvällen. En underbar mintgrön matta :). Tyvärr så fastnar man överallt med den.


Jag vet, leggings. Men klänningen var för kort annars. :)


Close up. Den är härligt glansig också. :)


Randig klänning med djup ryggurringning. Sitter som ett korvskinn!


Guldhalsband med vackra löv.

Sen köpte jag jeansen också, dom på bilden innan. :)


 


Dagens

Uch mitt hår ser galet ut!


Nya kanonsnygga jeans - Vero Moda. Mysig polo för frusna dagar - H&M.

Har köpt så mycket nya kläder på senaste tiden så nu har jag snart inte råd att äta. Jeansen är i den perfekta gråa färgen och har skitsnygga detaljer på fickorna. Kan visa senare. På bilden ser dom inte bra ut men jag orkade inte posa ens.

Snorig och jävlig!

Uch nu är jag riktigt sjuk igen, slog till efter helgens utgång. Så här ligger jag i soffan och snorar och jävlas. Måste nog proppa i mig ipren för strax ska jag hem till en kompis.

Hon fyllde år för två veckor sen och nu har jag äntligen hittat den perfekta presenten till henne!


ja inte så fancy med det är insidan som räknas :P

Jag och killen var och handlade färdig lunch idag från hans jobb. Orkar aldrig laga mat. Har nog inte ätit riktig mat på över en vecka, kanske två. Vi har bara levt på pajer och annat skit. Uch är inte ens sugen på mat, är aldrig det.

God morgon!

Lång sovmorgon som vanligt :) Nu sitter vi här och käkar frukost, sen ska vi bege oss till borlänge. Älsklingen ska fixa med bilen och köpa tv-spel och jag ska leta på en present :) Men vi kan ta det lite lungt ett tag till, vi skulle inte komma till bilfirman förrens efter deras lunch.

Min kompis, som flyttat långt norröver ringde mig nyss. Hon var här i dalarna nu på besök! Vi bestämde att vi skulle ses nästa vecka. Det ska bli så kul att träffa henne igen! Vi räknade ut att det var över ett och ett halft år sist vi träffades.
Synd att jag inte var hos pappa, tror jag har bilder på oss på datorn där.

Aja, nu ska jag fortsätta med min frukost. Ha en underbar dag!


Top Model

Jepp nu ligger jag framför tvn i sovrummet (älsklingen spelar i vardagsrummet) och kollar på Top Model. Såg på andra bloggar att dom sitter och smaskar på något gott framför tvn så nu blev jag sugen! Men jag kan ju inte lämna programmet så jag kilar nog ner efteråt. hihi.


Top Model seson 10

Mitt hår är färgat!

Nu sitter man här framför datorn igen. Jag har precis packat in min beställning från laredoute på retur. Japp, jag skickar tillbaks allt tyvärr. Den oranga tröjan ångrade jag så fort jag dragit på mig den idag. Så nu beställde jag en ny tröja och ett par byxor. Blir inte det bra så ska jag lova mig själv att sluta beställa. Det blir jämnt något fel, är så himla trött på det.

Älsklingen är och tränar och jag sitter i soffan och kollar på 2 ½ men. Det är så bra! Haha! Såg nyss på reklam att det blir Top Model ikväll. Det måste jag se!

Försöker även pilla ur gammal färg som jag har i mitt hår sen i sommras, när jag målade ett hus på jobbet.  Det försvinner ju aldrig!


Uch kolla allt vitt!


Redo att söka jobb!

Japp då var allt klart, dom sista papperen kopierade m.m. Så imorgon ska jag ge mig ut på jobbsökande med min fina röda mapp! :)


Håll tummarna för mig!

Triss i mascara

Medans jag väntar på att maten ska bli klar tänkte jag visa vilka mascaror jag använder. Har faktiskt tre styckna i min sminkväska.



Favoriten är Clinique - Lash doubling mascara som jag använder oftast. Blir snyggt och naturligt. Vill man få lite mer partyögon är det bara att dra på ett par lager extra. Klumpar aldrig!

Sen har vi Lancome - L'extreme som är en kanonbra partymascara. Det ser nästan ut som lösögonfransar när jag använder denna. Dock är den i princip omöjlig att få bort. Trots sminkborttagning får jag gå runt med rester dagen efter.

Den gröna är en vattenfast Define-a-lash från Mabelline. Den köpte jag mest för att kunna ha på jobbet då jag var ute hela tiden. Den ger färgade fransar helt enkelt. Klumpar inte men ger inge extra längd eller fylligare fransar.


Dagens klädsel - Tisdag



Tröja - Soft Grey/Laredoute. Linne och Utsvängda jeans - Gammalt.

Jepp, nya sköna tröjan idag. Brevid ligger korv på tining :P

I mitt badrumskåp

Varje morgon gör jag rent och smörjer in mig med vichys produkter (på kvällen kör jag Molkosan). Dom funkar kanonbra och ansiktet blir lent och mjukt. Prisvärda är dom också tycker jag då flaskorna kostar 109 kr st och ansiktskrämen 180 kr. Allt finns att köpa på apoteket. Jag använder produkterna för normal hy, och ansiktskrämen för normal/fet hy.
 

Den lilla flaskan är en provflaska med sminkborttagning.

God morgon!

Jepp den här morgonen har jag hunnit med mycket redan. Tvättat och diskat, innan frukost! Det e ambiöst det :P


Börjar dagen med en c-vitamin. Jag är nästan helt frisk nu!


Läggdax

Nu ska jag och älsklingen hoppa i säng. Måste vila mycket nu när man e sjuk. Ha en trevlig kväll allihopa!

Underbara halstabletter

Älskar fishermans friend med citrussmak. Gottis! Eller ännu bättre den med mandarinsmak! Eller ännu bättre shoten fisherman! :P


Som godis!

Och brevid mig sitter älsklingen och spelar tv-spel som vanligt. Han har kommit in i en sådan period nu. :)


Bilen ser lite tillknycklad ut :P

Grr...när han kör online drar han ner på min uppkoppling. Jäkla bananas!


Innehållet i paketet

Puh nu har jag kommit hem efter att spenderat ett par timmar hos pappa och skrivit fler ansökingar, skrivit ut m.m. Nu när jag kom hem igen slet jag upp paketet från laredoute och provade allt jag beställt.

Det var ett par jeans, en topp, en tröja och ett par pumps.


Beställningen!

Och som jämt när man beställer så kan inte allt vara perfekt. Toppen var underbart skön och snygga detaljer frampå. Men kanske en aning för liten och kort. Skorna var för stora. Byxorna var gudomliga men satt dock lite för tajt över höfterna. Det gjorde lite ont faktiskt.

Men den oranga tröjan! Jag säger bara det, om paradiset var en tröja så skulle det vara just den här tröjan. Så skön, så snygg! Siden och bomull för 130 spänn! Jag ska nog beställa fler.


Världens skönaste. Och som vanligt förstör blixten färgen.

Paket från laredoute!

Har fått mitt paket nu! Ni får se vad det innehåller när jag kommer hem. Nu ska jag till pappa och käka pizza! Tjao!


Hoppas allt passar bara! Rea är kul! Hehe

Ansökningar

Uch nu har jag setat hela morgonen med jobbansökningar. Det är inte så kul, verkligen inte om man är hängig som jag. Så nu ska jag ta en paus från allt och bara vara :) Det låter väl som en bra måndag?

Jag gick på en diet

När jag var in i skafferiet i morse för att leta fram lite frukost hittade jag dessa dystra kartonger i ett hörn. Ni har säkert hört talas om allevo-metoden?


Hm? Nej tack. Jag högg in på det vita brödet brevid istället.

I våras gick jag på den här dieten i två veckor. Under dessa två veckor drack jag shakes, åt soppor och bares fem ggr om dagen! Ibland kunde jag fuska i mig en tonfiskburk men det totala kaloriintaget låg jämt mellan 600-800. En vanlig tjej som jag med det arbate som jag hade då skulle lätt ha över 2000 kalorier om dagen.

Så jag gick ner en massa kilo (typ 5-6, jag var ju inte tjock innan) och jag mådde skit. Haha men det var mest en rolig grej för när jag var klar levde jag glada dagar med godis och en smalare midja. Så efter en vecka hade jag gått upp allt igen. Vilken skitmetod, nädå, det var jag som gjorde fel för jag visste ju att man inte skulle kunna svulla efteråt utan att gå upp allting igen.

Men som sagt det var mest en kul grej och igentligen har jag aldrig haft komplex för min vikt. Jag e ju inte tjock så.

Sängliggandes

Underbart att ha bärbar dator och en tv i sovrummet! Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på Ensam mamma söker och samtidigt surfa runt lite. Allt godis är uppätet så jag får väl klara mig utan dessa sista timmar på dygnet.

Tycker det är kul att kolla på dessa dejting-serier. Bonde söker fru är nog bäst , längtar tills det börjar! Såg ni Frusna män nu i våras? Det var oxå bra! Haha jag är en sucker för dålig tv på bästa kanaltid :P


Sladdtrassel som med all teknik :P

Ska ni kolla på ensam mamma?

Höstiga tyger

Uch när man är sjuk vill man ha det fräscht och fint omkring sig annars känner man sig mer äcklig än vad man redan är med allt hostande och tröstätande. Urk...

Så jag fick ett ryck och böt alla sängkläder till fräscha höstfärger och rev ner mina sommargardiner och slängde upp nytvättade läckra höstgardiner.

Så nu känns allt mycket bättre!


Läckra satinsängkläder. Blev dock lite daskig färg med blixten. Grönt ska det vara. (Nej, jag orkar inte bädda).


Gardinerna med vackra påfåglar på. Blixten förstör även lite här.

Har ni bytt ut sommartygerna mot höstens färger?

Två kanonfilmer!

Idag har vi kollat på två jättebra filmer. Imorse blev det Ironman och nyss kollade vi på Dont mess with the Zohan. Se dom!

Status på halsontet: Dåligt

Status på huvudvärken: Dåligt

Jag vill ha mer läsning!

Nu när jag är sjuk ligger jag och klickar in på mina favorit-bloggar om vartannat. Jag vill ha mer uppdatering! Blir så himla uttråkad annars. Japp självisk det e jag det :) Ni ska uppdatera, inte jag jag e ju sjuk.

Jag har en favoritlista på bloggarna jag läser mest. Dom här finns med:

Amanda Berg

Blondinbella

Englas Showroom

Glitzy

Shecity

Kenza

Kelly

Rightnow

Rar

Fahrmans mode

Style by Kling

Carolina Gynning


Mår inge bra

Uch vaknade upp imorse med halsont och snurr i huvudet. Nu blir det att kurera sig med c-vitamin och ipren. Ålsklingen bränner ut en film som vi kan kolla på nu på morgonen och ta det lite lugnt.

Om jag och Kylie skulle ut och dansa?

Fan vad lång jag var igår. Är 180 i vanliga fall och i mina gula klackar blev jag 7 cm längre. Annars brukar min gräns gå vid 5 cm klackar. Tråkigt va? Men herregud jag vill ju inte se ut som en jätte!

Tänk om jag och Kylie Minogue skulle gå ut och dansa tillsammans. Skulle vi då bli refererade till helan och halvan?


Jag är mörkrädd

Inatt får jag sova ensam för killen min ska jobba. Uch vad det känns jobbigt! Inför dessa kvällar har jag en ritual där det gäller att jag kommer i säng medans killen fortfarande är hemma. Sen tänder jag en, eller två lampor inne i sovrummet och ytterligare en eller två ute i hallen.

Persiennerna lämnar jag öppna och jag lyssnar noga när killen låser dörren så jag kan vara säker. För en sak är säker - jag kliver inte ur sängen efter han åkt för att kolla sådana saker! Sen ligger jag och vänder och vrider på mig i sängen för att se till att inget spöke kan hoppa på mig bakifrån. Jag ser även till att jag har alla lemmar under täcket och att det inte glipar nånstans för då kan dom köttätande spökerna bli frestade.

Jag håller ett vakande öga på vardagsrummet, där det ljusskygga spöket häckar, och garderoberna där dörren kan knirra upp och någon genomskinlig ande kan hasa sig ur. Jag har absolut inte ner ben eller armar från sängen för spökerna under den kan ju få för sig att dra under mig! Jag slätar till täcket brevid mig så att jag ser att ingen liten spökflicka ligger där under och inväntar mörkare tider.

Ja sen kan jag sova ryckiga korta stunder hela natten tills killen återvänder på morgonen. Då drar jag en lättnandes suck och somnar in ordentligt.

Nu måste jag nog avsluta och börja göra mig iordning för sängen. Jag har ungefär 40 min på mig.

Någon som känner igen sig?

Bild på spöke


Dofter

Jag är sugen på att skaffa en ny parfym. Jag har kört stenhårt på Ralph Laurens Romance, men känner mig lite trött på den nu. Jag gillar lätta dofter så jag skulle gärna vilja ha något som luktar fräscht, typ nyduschat. Sen kanske en cocosdoftande till sena nätter! Älskar cocosdoft och brukar faktiskt använda duschkräm med den doften. Men bara ibland för en "ren-doftande" duschkräm är det ultimata!


Clean - Fresh landury känns som en doft för mig. Den kanske man ska slå till på? Någon som vet om den doftar ljuvligt?


Fina Frida

Gå in och läs Fridas blogg! En söt tjej och helt klart en stilförebild. Kolla tex in outfiten nedan. Enkelt men hur jäkla snyggt som helst!


Vem skulle inte vilja se ut såhär varje dag?

Bild: Frida Fahrman

Ruskväder

Är lite trött så det har inte blivit mycket gjort idag. Nu ska jag läsa lite ur Solo och äta godis medans regnet öser ner utanför.

Rolling

Det här vinet var kanongott! Rolling heter det och inhandlades väl igentligen bara för den fina etiketten. Det var Jessica som fick välja åt mig. Tycker det är ganska kul att låta henne välja för hon hatar vin själv. Haha men detta är andra fullträffen hon får in faktiskt! Själv köper jag bara vin som luktar svett...


Etiketten är så vacker...

Tror ni det funkar?


Två innan man lägger sig? Fan! Köpt på Lidl 10:- 

Trött

Nu så har jag vaknat till och krupit ner i soffan framför tv:n med mackor och godis. Snart så ska jag väl vara människa igen! :) Gårdagen var kul ... tills vi kom in på krogen. Haha snacka om katastrof vad lite folk det var där! Nä det blir inga mer fredags-utgångar för mig på ett tag. Det kommer ju inte ut nå folk då. Nu när jag tänker på hur det var igår och hur mycket rök mitt hår luktar så önskar jag att jag hade stannat hemma igår. Men det är väl så man brukar tänka när man är sunkigt dagenefter. Uch! Bjuder på en bild från igår på mig och mina underbara vänner.

Haha vilket fånigt leende jag fick.

Dags för partajj!

Nu ska jag och Jessica snart dra vidare. Vi har hunnit sippa lite vin och öl och tagit en varsin shot. KANON! 


Såhär ska jag se ut ikväll. Klänning - H&M. Skor - Wedins. Inser att jag lagt bort mitt armband nånstans .. 

 
Vi e på G!!!


Min coola rocker-kompis! Hon tog även med sig en skiva med kanonmusik! Volbeats nya! SUPER!

(Ursäkta dom suddiga bilderna. Jag e lite lullig så jag kan inte hålla still kameran. HAHAHA)

För att citera min kompis: "-Vinet spelar ut sin rätt." VAD FAN MENAR HON??? HAHAHA

UFO?

Kom att tänka på en sak när jag börja läsa lite ur modesidorna på Solo. Jag kolla på alla outfitsen dom visa och tänkte - hur fan ska man kunna visa sig sådär ute på stan? Jo fan, nu kom jag på det! I Stockholm kan man ju se ut sådär, alla har sina stilar och vissa kan ju gå klädda hur konstigt som helst. Här i stan ser vi snett på "dendär tjejen" som följt modebloggarna lite väl och har slängt på sig mormors gamla blommiga klänning och till det - converse! (Måste poängtera att det är modigt - men det händer nog typ aldrig igentligen...) My god vad tänkte hon på, funderar vi andra. UFO!?

Men varför ska det vara så! Jag vill se lika konstigt chic ut som alla dom andra!!!

Här är jag och syrran på en 50-talsfest. Jag älskade kläderna och kände att såhär fräck vill jag se ut varje dag! HAHAHA skulle inte tro det va ... suck ... jag får gå på fler 50-talsfester, det är min enda chans.

Fyndat på Willys!

Måste visa vad jag fyndade på Willys i helgen! Fina krukor till sovrummet och till köket.


Visar färgen lite fel den är vackert guldig! Fint till sovrummet! I har jag plastväxter från IKEA.


Fin beige-rosa färg till köket. Nu är det bara fina nya gardiner som fattas. Synd att det är så himla dyrt bara. Suck ..

Tävling hos Kelly!

Nu kan man tävla om jättefina väskor från Nuknuk hos Kelly! Gå in och kolla! Jag kommer att tävla iaf!

Tjusiga va? Tyckte båda färgerna var lika snygga!


Nybakat och gottigott

Jag måste lära mig att blogga innan jag ger mig iväg på morgonen. Annars får det fortsätta bli sena inlägg från mig. Imorse så bakade jag scones till frukost. Mumma! Vad jag kände mig duktig kan jag lova. Sen gav vi oss iväg på morgonkaffe, som vanligt! :)

Eftersom det är så ruskigt väder ute så tänkte vi unna oss lite gott. Så vi åkte in på Hemköp och köpte massa godis, chips, glass och ramlösa. Jag köpte också en Solo-tidning som jag tänkte gräva mig ner i sen! Nu ska jag mysa lite och ladda inför kvällen. Då blir det middag och utgång som sagt!


Nybakta scones. Finns det något bättre???


Mmm vem kommer ha en underbar fredag? Hehe!


Godnattsaga

Nu ska jag släcka ner datorn och ägna mig åt en riktig "rysare" till bok - The Dirt - historien om Mötley Crue. Inget att läsa till barnen som godnattsaga kan jag lova. Nattinatt!


Unga föräldrar?

Tänkte skriva ett inlägg som handlar om min hemstad - och säkert många andra småstäder. Här finns det en drös med unga mammor. Man behöver bara titta ut genom fönstret här hemma så kan man se dessa unga mammor, ofta i grupp, komma gåendes med sina barn i små vagnar. Varje gång jag ser dessa unga mammor funderar jag - är barnen planerade?

Det är nog vad det flesta tror, att barnen inte skulle vara planerade i förväg.  Att det bara blev så. Fine, i vissa fall är det nog så men i förvånansvärt många fall är även barnen planerade. Då vill jag fråga dem varför? För jag kan inte se en enda god anledning till att skaffa barn så tidigt. Vart finns tryggheten då? För hur ofta är en tjej mellan 15-20 år trygg med sig själv, har hittat sig i livet och har stakat ut framtiden? Inte många gissar jag.

Men vad kan det då bero på? Handlar det om grupptryck? Tristess? För tyvärr kan det nog inte vara så att varenda en av dessa tjejer är enskilda individer som har sin egna anledning till varför just de skaffade barn. För hur kan då alla dessa tjejer sättas i ett fack - ensamstående föräldrar boendes i en småstad, går ofta på soc och vet inte vad de ska bli i framtiden. Okej, jag vet att det finns massa tjejer utanför det här facket, men otroligt många finns i facket också, om ni förstår vad jag menar?

Jag kommer vara redo att skaffa barn när jag känner mig mätt på livet. Har varit med om en massa roliga saker, har skaffat mig ett jobb och en trygghet. När jag vet vem jag själv är och vad jag vill få ut av livet. Då kanske jag kan skaffa ett barn och ge den en bra start i livet, ge den goda råd och min egna trygghet.

Mitt barn ska bli en SJÄLVSTÄNDIG och STARK INDIVID och jag ska ge den allt för att bli det!

Skönhetstips!

Innan jag går till sängs varje kväll smörjer jag in ansiktet med ett medel som heter Molkosan. Man hittar det på hälsokost. Det är bara att fråga efter ett magmedel, för det är precis vad det är - ett magmedel! Innehåller ostlöpe och andra äckliga saker och det stinker fruktansvärt äckligt. Och detta äckel smörjer jag in i ansiktet just för att det är fantastiskt bra mot acne och andra orenheter. Ett riktigt skönhetstips alltså! Testa det! (Om ni vågar) ;)


Haha gullig bild på flaskan va?

Dagens käk

Måste bara skriva lite snabbt vad jag har ätit idag. Håll i er!

FRUKOST: Två runda vita mackor med ost

MIDDAG: Två rostat brödmackor med ost och vatten.

KVÄLLSMÅL: Två bitar mjuk sockerkaka med chokladglasyr och två koppar kaffe.

Nyttigt och näringsrikt va? :P Jag måste skärpa mig! Blir så himla slö när jag är själv hemma och inte har någon att laga mat med.


Hemma hos Pappa

Nu sitter jag hemma hos min pappa, vi har fikat lite och så har vi töntat oss lite i webcameran. Haha det var så himla kul! Jag skulle visa upp min dator för min pappas sambo och då såg jag syrran gå ut på msn. Så jag drog igång webcameran och så börja vi göra grimarser. Haha pappa var med också. Jag har så knäpp familj ibland alltså! :) På ett bra sätt!

Blev inbjuden på fest imorgon hos en kompis som jag inte träffat på ett tag. Kul! Så när jag var ner på stan idag köpte jag en ny klänning och en pava vin. Antar att jag får användning för båda imorgon. :) Sen kanske jag drar på mig mina lite galna skor som jag köpte i helgen. Gula pumps med enorma klackar till ett galet pris 98kr! Som en gudagåva från ovan!


Oops sned bild, men här är iaf klänningen och pavan. Rolling hette den. Får hoppas det är gott! Gillar igentligen inte skruvkork på vin men nu får det duga. Var ju så himla fin etikett!


Här är skorna. Snygga va! 98 SPÄNN! Sug på den ni!


Min snälla kompis Jessica skjutsade hem mig efter stanrundan. Hon har förresten världens läckraste skinnjacka! Hon syr på tygmärken med rockband på den, varteftersom hon hittar band som förtjänar det. Ska ta en bättre bild på den sen!

Mmm nu längtar jag tills imorgon. Jessica kommer hem till mig vid fem för att bli lite förlulliga. Sen drar vi vidare till vår kompis på middag och fest!


Tomatfrossa

Nu har jag bokat upp en sväng på stan. Kul! Medans jag inväntar min kompis tänkte jag visa upp något helt ointressant, men lite roligt tycker jag då. Det är så att jag har en tomatodling på min balkong! Haha! Jag sa ju det, inte så intressant men lite kul ändå va?





















Dock håller kylan på att ta död på dom.


Fina va? Har räknat ihop dom till 25 st som är på g.


Hade även paprikaplantor men dom frös ihjäl ganska snabbt. Nu växer det ogräs istället. Och jag orkar inte ta reda på det än. Haha! Fint va?

Jag vet vad ni tänker "typiskt småstadsmänniskor" att ha tomater på balkongen. Och? Testa det är kul! :)

Dagens klädsel


Skjorta - Vero Moda. Utsvängda Jeans och Armband - H&M.

Osminkad och snygg! Haha! Märker att det blivit en del kläder från Vero Moda. Jag som aldrig handlar där. Men dom har fått in en del godbitar faktiskt. Uch, jag borde fixa håret också men det e ju så stort och fluffigt att det bara blir drygt. Många säger att dom skulle vilja ha ett hår som mitt. Ja tack! Kan vi byta?

Ett sent godmorgon!

Nej, jag har faktiskt varit vaken ett tag men jag hann inte in på bloggen i morse. Jag och killen hoppade i kläderna och åkte ut på en fika direkt. Vi brukar starta mornarna så, det e ganska mysigt faktiskt! Sen så har vi virrat omkring för att hitta på ett hus som var i en annons. Men vi hitta inte på det så vi ska bege oss dit imorgon igen när vi kollat upp lite noggrannare vart det ligger. Just nu sitter jag här i soffan och brevid sitter J och spelar tv-spel. Vi har bestämt oss för att spendera en hel dag nästa vecka med att varva ett spel. Ska bli kul! haha! Funderar på att kila ner på stan en sväng senare ska bara ringa syrran och se om hon vill hänga med. Har fått ett så enormt shoppingsug på senare tid!

Har ni hittat några höstfynd än då?

En dag av jobbsökningar och tristess

Nu har jag skickat iväg ett par ansökningar och käkat, tvättat diskat m.m. Skönt att det nu är kväll för jag längtar så till Idol och finalen av Prodjekt Runway. Jag hejar helt klart på Christian. Han har något att säga med sina plagg. Men vi får se ikväll jag kanske ändrar åsikt när jag sett deras kollektioner.

Känner att jag inte levererat ett enda vettigt inlägg idag, jag lovar att jag ska vara djupare imorgon och leverera något ur mina tankar (Orkar inte). Nu tänker jag fortsätta vara medningslös och lägga upp en bild på dagens mat.


Gårdagens rester - korvkebab - gottgottigottgott!

Coctailparty!

Fick nyss en inbjudan till ett coctailparty. Det är en vän till mig som fyller år. Gud vad kul det ska bli! Jag och syrran sitter redan och diskuterar över msn vad vi ska ha på oss. Ooo, jag måste nog ner till H&M och kolla om dom har fått in några spetstights som jag kan bära till den eventuella klänningen. Lovar att visa bilder sen men det är ett tag kvar. Nämligen nästa helg. Nu ska inte alla gå och tro att detta blir världens fest ala Sthlm, nej det blir i en tvåa inne i stan med folk man garanterat kommer känna igen eftersom min stad inte är så stor.

Psst: Kolla in Blondinbellas inlägg om alkoholvanor. En tankeställare, dock har vi alla olika insynsvinklar.

Bortglömd beställning

Kom på nu att jag har lagt in en beställning på Laredoute. Passade på att klicka hem lite basicgrejer nu när dom har så stor rea. Har faktiskt fått väntat på paketet ett tag så jag hoppas på att det kommer snart. Det jag beställde var detta:
                   









Två tröjor från Soft grey. Den oranga ska bli intressant att se färgen på men dom ser underbart sköna ut.

 Ett par byxor, även dom från Soft Grey.


             
 Och ett par pumps, snygga att matcha med svarta strumpisar nu i höst!

Bilder: Laredoute

Chill vid datorn

På förmiddagen var jag och killen iväg och fika hos hans mormor. Det var trevligt, man får alltid så gott fika där! (Inhandlat på bageri) :) Mums! Nu har J dragit till jobbet så jag får spendera hela eftermiddagen själv. Får se om jag tänker åka iväg och vara social med någon eller om jag bara stannar här hemma och pysslar. Just nu ska jag i alla fall chilla lite vid datorn med kexchoklad och kolla in andras bloggar. Sen kanske jag är lite nyttig och söker lite jobb också.


Ful jäkla flärp!

Såg detta när jag ladda upp bilden för dagens klädsel. Ser ni flärpen på sidan. Vero Modas kläder är så dåligt sydda att dom bara har pressat in kanterna och nu är det en jäkel som sticker ut. Det ser ju inte riktigt klokt ut! Och deras kläder ska man lägga ner pengar på! Vad less jag blir... haha dagens I-landsproblem...


Dagens klädsel



Långskjorta och tights - Vero Moda. Halsband - Wedins. Knästrumpor - Lindex. Ute blir det kappa från Vero Moda, halsduk från Gina och stövlar från Skohuset. 

Fixarmorgon

Puh! Nu känns det skönt. Har hoppat i kläderna, fått i mig frukost och tagit hand om ett par viktiga samtal och fyllt i lite pappersarbete. Nu kan jag slappna av resten av dagen. Nästan då, väntar hoppfullt på ett samtal bara, men jag har inga höga förhoppningar. Bjuder på en fin ros i mitt kök som dagens inspiration!


Forever 21

Är så himla sugen att lägga in en beställning på forever 21. Det finns så mycket fint där och det skulle vara spännande att testa kvalién. Tänk om man missar en guldgruva annars? Här är några godbitar jag kan tänka mig:

                      
Två stickade toppar som skulle vara underbart mysiga och snygga i höst. Den till vänster att ha till jeans och den till höger med en tight kjol med hög midja kanske?

 


Två toppar med läcker rygg.

Nu ska jag ta och stänga ner datorn och ägna resten av kvällen till lite tv-tittande och mys i soffan.

Bilder: Forever 21

Fika med J

Nu har jag kommit hem och hunnit fått i mig lite mat. Det blev hemmalagad korvkebab, Jag vet - det låter äckligt men det är gudomligt gott! Efter mötet på arbetsförmedlingen så tog jag en fika med J och sen blev det även lite mini-shopping. En ansiktskräm från Vichy, det var behövligt. Fick även med en liten gullig flaska med sminkborttagning. Kanon!


Fika med latte och choklad. Kolla in mapparna från arbetsförmedlingen. Snygga va!


Ansiktskrämen från Vichy ocn en gullig flaska sminkborttagning.

Nu ska jag surfa omkring på andra bloggar sen ska jag iväg och sola. Vill behålla sommarfärgen så länge som möjligt.

Dagens klädsel

dagens klädsle

Slänger in en dagens innan jag kilar. Tröj/klänning och tights - Vero Moda. Knästrumpor - Lindex. Armband - H&M. Ute har jag en kappa från H&M, halsduk från Gina och stövlar från Skohuset.


Morgondrink

Huvudvärk på morgonen, kan det bli bättre?

Nu är jag snart redo att bege mig till arbetsförmedlingen efter att jag tagit min härliga morgondrink beståendes av två panodil. Jag kanske nallar en liten godisbit också. Har även fått i mig två mackort tidigare så nu ska jag väl hålla

Det är andra dagen idag som arbetslös men igår fick jag ett migränanfall när jag var på arbetsförmedlingen så det vara bara att snällt sätta sig i bilen och åka hem igen. Jag har igentligen inte långt dit men har bråttom på mornarna så det blir att jag tar bilen ändå. 

Nej nu ska jag kila iväg och duscha och klä på mig. Ha en bra start på dagen!  

RSS 2.0