Klänningsbegär

Vill ha en ny klänning att festa i! Åh, det är så underbart med nya festkläder. Har kollat ut en klänning från Cubus som jag såg i deras reklam som går på TV nu. Håller tummarna att den finns i andra färger än vitt. Så idag efter jobbet ska jag kila till Kista Galleria och kolla om dom har fått in den. 



Sen måste jag köpa hudfärgade strumpbyxor oxå nu när sommaren är på G! 

Tillbaka igen!

Tänkte starta upp min blogg lite lagomt här nu igen. En del har hänt sen sist, nu bor jag i Sthlm hos min syrra och är projektanställd hos Atea i Kista. Så kanske borde jag heta StorstadsSussi men nej, innerst inne kommer jag alltid vara en småstadstjej!  

Sitter på jobbet just nu och längtar till lunchen. Syrran har gjort världens godaste biffar, tredje dagen jag ska äta dom nu. Haha besatt? Nej ekonomiskt storkok kallas det :P. Annars händer inte mycket här. Har fått en urtrist "Copy and Paste"-uppgift som jag tragglar med nu. Suck kan jag inte bli klar snart!   

I helgen ska jag o syrran hem till vår småstad, har lägenheten kvar där. Vi ska festa o hälsa på släkten! Kul! Sen ska jag besiktiga min bil oxå. Håller tummarna för att min lilla Nissan ska gå igenom utan anmärkningar. Den är rätt välbehållen för att vara en -87:ans modell. Skitsnygg oxå! Haha. Jag o syrran kom på att om vi öppna solluckan och veva ner rutorna så var det nästan som att åka cab. Drog på lite musik och hängde med armarna på fönsterkarmen. Bara triangeln bak som fattas! Haha nej så töntiga är vi inte, nästan...  

RSS 2.0